De nieuwste inzichten en tips over het werken met Microsoft 365 en kerkelijk informatiebeheer

Microsoft Authenticator uitgebreid met extra info voor betere beveiliging

Aan gebruikers hebben we vaak verteld dat ze niet zomaar op de Authenticator voor "Goedkeuren" moeten kiezen maar dat ze altijd alert moeten zijn of dit verzoek wel van henzelf komt of dat iemand anders een poging doet om in te breken in het account. Zo moet je niet goedkeuren kiezen als je 's avonds op de bank zit en er verschijnt een Authenticator melding terwijl je zelf niet achter je computer bezig bent.
Lees dit bericht verder

PowerPoint of Office pakket voor de beamer-pc van de kerk

Kerken krijgen een beperkt aantal licenties met een Office pakket erbij als ze Microsoft 365 gaan gebruiken. Deze Office pakketten zijn echter gekoppeld aan een gebruiker en dat is niet handig om dit dan op een computer te installeren die door meer mensen wordt bediend (als je niet oppast gaat iemand anders je e-mail dan lezen).
Lees dit bericht verder

Uitbreiding Microsoft 365 Business Premium licentie met Defender for Business

Wat niet alle beheerders van een kerk tenant weten is dat naast de gratis licenties “Microsoft 365 Business Basic” en “Microsoft Enterprise E1” er ook per omgeving tien gratis licenties Business Premium beschikbaar zijn. Deze versie heeft naast het Online werken ook de mogelijkheid een echte Office versie op een PC of Mac te installeren. Dit kan voor veel gebruikers uit de kerk wellicht goed gebruikt worden, een scriba bijvoorbeeld.
Lees dit bericht verder
Menu