PowerPoint

Office pakket met non-profit korting voor gebruik op kerk computers

Kerken krijgen een beperkt aantal licenties met een Office pakket erbij als ze Microsoft 365 gaan gebruiken. Deze Office pakketten zijn echter gekoppeld aan een gebruiker en dat is niet handig om dit dan op een computer te installeren die door meer mensen wordt bediend (als je niet oppast gaat iemand anders je e-mail dan lezen).

O.a. daarvoor biedt Microsoft aparte software licenties aan voor lokale installatie en voor een aantrekkelijjk prijs voor non-profit organisaties. Zo koop je bijvoorbeeld voor euro 48,- eenmalig een pakket PowerPoint (laatste versie) die jaren mee kan.
Dit pakket voor de kerk aanschaffen kan via de website van Techsoup Nederland https://www.techsoup.nl/ (aanmelden met een account van de kerk).
De licentie is geldig voor één computer, dus het aantal licenties kopen voor het benodigde aantal computers van de kerk.
Op deze manier is er ook een volledig pakket Office te verkrijgen voor lokale installatie.

Voor gebruik van Office op bijvoorbeeld een kerkelijk bureau kan uiteraard wel met Office via de gebruikerslicentie worden gewerkt. Vraag Fjellet naar de mogelijkheden voor het opzetten van beheerde veilige computers voor een kerkelijk bureau in combinatie met uw Microsoft 365 omgeving.

Linkjes naar de Techsoup website (account nodig)

PowerPoint (Discounted) – No Software Assurance (euro 48,- ex. BTW)

Office Standard (Discounted) – No Software Assurance (euro 126,- ex. BTW)

Office for Mac (Discounted) – No Software Assurance (euro 126,- ex. BTW)

Office Standard – No Software Assurance (Computer Labs Only) (euro 33,- ex. BTW)
Deze kan alleen worden gebruikt op computers die beschikbaar zijn voor de begunstigden van een organisatie of voor het grote publiek. Het kan niet worden gebruikt op computers die zijn toegewezen aan personeelsleden of vrijwilligers.

“Dit zou ook echt iets voor ons zijn”

Vraag je je af of Microsoft 365 iets is voor jouw gemeente? Twijfel je over bepaalde aspecten? Of weet je niet goed hoe je het aanpakt? Wat je vraag ook is, we praten er graag met je over door in een gratis adviesgesprek.

Menu