4. Beheer & Support

De digitale omgeving van Microsoft 365 staat in een paar weken, maar dan begint het natuurlijk pas: het daadwerkelijke samenwerken in de cloud.

Wij vinden het belangrijk dat de continuïteit voor de lange termijn geborgd wordt. Omdat adoptie tijd kost en techniek nooit stilstaat, bieden we daarom blijvende support aan. Zo zijn we beschikbaar als tweedelijns support; als vraagbaak voor alle vragen waar de applicatiebeheerder zelf niet uitkomt.

Voordelen Microsoft 365

Gratis licenties

Centraal informatiebeheer

Digitale samenwerking
Vertrouwde software
Beveiligde omgeving

Rapportage, updates en advies

Periodiek rapporteren we over het gebruik van Microsoft 365 in je kerk. Waar valt nog winst te behalen? We houden je op de hoogte van updates in de technische omgeving en adviseren je waar nieuwe functionaliteiten goede kansen bieden voor jullie gemeente. Applicatiebeheerders zijn welkom bij ons speciale beheerdersoverleg; een denktank waarin beheerders vanuit verschillende kerken ervaringen en ideeën uitwisselen.

Op aanvraag is er ook extra ondersteuning mogelijk, zoals eerstelijns support, DNS-beheer, online back-up of beheerde werkplekken. 

Werkt jullie kerk al met Microsoft 365? Ook dan kun je gebruikmaken van onze Beheer & Support.

Gratis adviesgesprek!

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van betrokken experts

Aangenaam! Wij zijn de gezichten achter Fjellet. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over techniek en thuis in kerkelijk Nederland!

Voor veel kerkelijke gemeenten is het beheren van informatie een uitdaging. Vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het kerkelijk leven én deskundigheid op het gebied van applicaties willen wij bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Met onze expertise slaan wij de brug tussen jullie kerkelijke informatiehuishouding en de oplossingen van Microsoft 365. 

Referenties

Menu