2. Inventarisatie & Inrichting

Om Microsoft 365 optimaal in te richten, inventariseren we samen eerst hoe jullie gemeente eruitziet. Samen met een kleine projectgroep vanuit de kerk brengen we de samenstelling en verbanden nauwkeurig in kaart door middel van een implementatieformulier.

Aan de hand van dit formulier richt onze consultant Microsoft 365 nu daadwerkelijk en in overleg met jullie in. We zetten documenten over, stellen autorisaties in en maken de nodige gebruikers inclusief mailboxen aan.

Voordelen Microsoft 365

Gratis licenties

Centraal informatiebeheer

Digitale samenwerking
Vertrouwde software
Beveiligde omgeving

Permanente afstemming

Het technische proces van inrichting en migratie voeren we op afstand uit. Maar wel steeds in afstemming met de projectgroep en projectleider aan jullie kant.

Aan het eind van deze stap leveren we de digitale omgeving op. We gaan live! Alles staat klaar om de vruchten van het gebruik van Microsoft 365 te gaan plukken.

Gratis adviesgesprek!

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van betrokken experts

Aangenaam! Wij zijn de gezichten achter Fjellet. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over techniek en thuis in kerkelijk Nederland!

Voor veel kerkelijke gemeenten is het beheren van informatie een uitdaging. Vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het kerkelijk leven én deskundigheid op het gebied van applicaties willen wij bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Met onze expertise slaan wij de brug tussen jullie kerkelijke informatiehuishouding en de oplossingen van Microsoft 365.

Referenties

Menu