1. Kennismaking & Presentatie

De stap naar Microsoft 365 zet je niet zomaar, en zeker niet alleen. Misschien leven er bij jullie nog een hoop vragen. Daarom komen we graag naar jullie toe voor een laagdrempelige informatieavond.

Tijdens deze avond geven we veel waardevolle informatie over bijvoorbeeld functionaliteiten en valkuilen. Ook schetsen we hoe het proces er precies uit komt te zien, zodat je weet wat je kunt verwachten en waar je rekening mee moet houden.

Een oriëntatie zonder verdere verplichtingen!

Voordelen Microsoft 365

Gratis licenties

Centraal informatiebeheer

Digitale samenwerking
Vertrouwde software
Beveiligde omgeving

Klaar voor een besluit

Aan het eind van de avond zijn jullie voldoende toegerust om een besluit te nemen. Zien jullie de voordelen van veilig en makkelijk samenwerken met Microsoft 365? Hebben we voldoende draagvlak kunnen creëren binnen het besluitvormend orgaan maar zeker ook bij kerngebruikers? Dan starten we de samenwerking en het project.

Is dit toch nog niet helemaal het juiste moment? Geen enkel probleem, je bent ons niets verplicht.

Gratis adviesgesprek!

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van betrokken experts

Aangenaam! Wij zijn de gezichten achter Fjellet. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over techniek en thuis in kerkelijk Nederland!

Voor veel kerkelijke gemeenten is het beheren van informatie een uitdaging. Vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het kerkelijk leven én deskundigheid op het gebied van applicaties willen wij bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Met onze expertise slaan wij de brug tussen jullie kerkelijke informatiehuishouding en de oplossingen van Microsoft 365. 

Referenties

Menu