5. Maatwerk & Advies

De basis om veilig en makkelijk digitaal samen te werken, staat. Maar Microsoft 365 biedt meer functionaliteiten waar je als kerk misschien baat bij hebt. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag met de inrichting van workflows voor de afhandeling van documenten. Verhuur je zalen in jullie kerkgebouw? Dan kan een uitgebreid planningssysteem voor de exploitatie interessant zijn.

Ook met vragen over kerkelijk archiefbeheer kunnen we je bijstaan. Daarin gaat het vaak over toegankelijkheid van digitale informatie op lange termijn en de voor- en nadelen ten opzichte van fysieke, papieren archiefvorming.

Voordelen Microsoft 365

Gratis licenties

Centraal informatiebeheer

Digitale samenwerking
Vertrouwde software
Beveiligde omgeving

Voor kerken die meer willen

Kortom, heb je specifieke vragen of processen waar je een oplossing voor zoekt? We denken graag met je mee en richten aanvullende applicaties binnen Microsoft 365 voor je in. Voor kerken die meer willen!

Ons Maatwerk & Advies is ook beschikbaar voor kerken die al werken met Microsoft 365. Informeer naar de mogelijkheden!

Gratis adviesgesprek!

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van betrokken experts

Aangenaam! Wij zijn de gezichten achter Fjellet. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over techniek en thuis in kerkelijk Nederland!

Voor veel kerkelijke gemeenten is het beheren van informatie een uitdaging. Vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het kerkelijk leven én deskundigheid op het gebied van applicaties willen wij bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Met onze expertise slaan wij de brug tussen jullie kerkelijke informatiehuishouding en de oplossingen van Microsoft 365. 

Referenties

Menu