3. Training & Instructie

Jullie Microsoft 365-omgeving staat klaar, wat nu? Natuurlijk helpen we jullie gebruikers op gang om de nieuwe digitale omgeving daadwerkelijk in gebruik te gaan nemen.

We trainen de applicatiebeheerder, zodat hij of zij basale handelingen zelf kan uitvoeren. Tijdens speciale instructieavonden, online of op locatie, maken we ook de brede groep gebruikers globaal wegwijs. We helpen hen de basisfunctionaliteiten van Microsoft 365 goed in de vingers te krijgen.

Natuurlijk zorgen we voor goede documentatie, zoals handleidingen en instructies.

Voordelen Microsoft 365

Gratis licenties

Centraal informatiebeheer

Digitale samenwerking
Vertrouwde software
Beveiligde omgeving

Ook in het verdere traject

Het vergt altijd de nodige tijd om aan een nieuwe werkwijze te wennen. Misschien is het zelfs wel nooit helemaal afgerond. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, er komen altijd nieuwe inzichten. En na een paar maanden borrelen er misschien weer nieuwe vragen op. Laat je dus niet ontmoedigen, gun elkaar die tijd en neem iedereen erin mee!

Ook zijn er regelmatig wisselingen in de samenstelling van commissies en organen. Daarom bieden wij onze training en instructie doorlopend aan. Denk bijvoorbeeld aan een extra instructieavond voor nieuwe gebruikers, een herhalingstraining na een jaar of een open online trainingsavond waar je samen met andere kerken aanschuift voor een duidelijke uitleg.

Gratis adviesgesprek!

DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurstijd(Vereist)
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een team van betrokken experts

Aangenaam! Wij zijn de gezichten achter Fjellet. Gedreven door oplossingen, gepassioneerd over techniek en thuis in kerkelijk Nederland!

Voor veel kerkelijke gemeenten is het beheren van informatie een uitdaging. Vanuit persoonlijke betrokkenheid bij het kerkelijk leven én deskundigheid op het gebied van applicaties willen wij bijdragen aan een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Met onze expertise slaan wij de brug tussen jullie kerkelijke informatiehuishouding en de oplossingen van Microsoft 365.

Referenties

Menu